De Klussenier Mark van Geffen
De Klussenier Mark van Geffen

Zuidpolderstraat 200
2032 PG Haarlem

Dien uw offerte-aanvraag in   

0612 60 73 68
06 1260 7368
m.vangeffen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 27363889

Even voorstellen

Allereerst wil ik u van harte welkom heten op mijn webpagina van De Klussenier.

Mijn naam is Mark van Geffen en ik ben al een aantal jaren met veel plezier werkzaam als Klussenier. Ik ben mijn klusbedrijf gestart in Den Haag en ben voor alle verbouwings- en renovatiewerkzaamheden inmiddels ook beschikbaar voor de omgeving Haarlem en Bloemendaal en het gebied tussen IJmuiden, Amsterdam en Nieuw-Vennep.

Ik heb twee jaar gewerkt als zelfstandig ondernemer onder de naam “DPG Zuid-Holland”. Via een vriend ben ik in contact gekomen met De Klussenier en ik kan niet anders zeggen dan dat mij dit ontzettend veel plezier en zekerheid geeft.

Voor mijn start als Klussenier was ik al erg veelzijdig. In de afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld. Voor alle werkzaamheden kunt u bij mij terecht, denk bijvoorbeeld aan tegelwerk, timmerwerk, loodgieterwerk, stukwerk en schilderwerk. En ook voor het plaatsen van keukens, badkamers, kozijnen of dakramen bent u bij mij aan het juiste adres.

In mijn werk ben ik erg gedreven en perfectionistisch, ik leg de lat hoog als het om kwaliteit en klantvriendelijkheid gaat. Met ruim 180 Klusseniers door het hele land kunnen wij u een breed scala aan werkzaamheden aanbieden en zeker niet onbelangrijk maken we ook gebruik van speciale inkoopcondities bij bepaalde leveranciers. Wij rekenen geen voorrijkosten en regelmatig hebben wij leuke acties zoals 10% korting op het arbeidsloon of kans op een rondvlucht in een luchtballon. Daarnaast ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Voor u ben ik altijd bereikbaar via mijn telefoonnummer of via de e-mail. Ik ben altijd bereid om uw vragen te beantwoorden of om vrijblijvend een offerte bij u op te nemen. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...