Terrasoverkapping plaatsen in Haarlem, Haarlemmerliede, Bloemendaal en omstreken?

Wilt u een terrasoverkapping, ook wel een veranda of afdak genoemd, laten plaatsen in Haarlem, Haarlemmerliede, Bloemendaal en omstreken? De Klussenier Mark van Geffen is uw klusbedrijf! Een veranda geeft u de kans om meer te genieten van het buitenleven.

De voordelen van een veranda

Het voordeel van een veranda is dat je in de zomer van een extra stukje schaduw kan genieten op een warme zomerdag. Maar ook als u op een regenachtige zomerdag wilt genieten van de warme temperaturen is een veranda een mooie optie. Daarnaast geeft een veranda een compleet ander gezicht aan uw tuin en het verhoogt de waarde van uw woning. 

Soorten overkappingen

Terrasoverkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen houten en aluminium overkappingen. Verder is het belangrijk dat uw veranda qua afmeting en inrichting past bij u en uw tuin. Kiest voor u voor beglazing? Of beplating? Wilt u dat de veranda verlicht wordt en zo ja, op welke manier? Een terrasoverkapping is dus een over het algemeen op maat gemaakt. Een op maakt gemaakte terrasoverkapping is iets waar De Klussenier Mark van Geffen wel raad mee weet. Hij kan u adviseren welke mogelijkheden het beste aansluiten op uw wensen en behoeften. 

De Klussenier Mark van Geffen, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Mark van Geffen
De Klussenier Mark van Geffen

Zuidpolderstraat 200
2032 PG Haarlem

Dien uw offerte-aanvraag in   

0612 60 73 68
06 1260 7368
m.vangeffen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 27363889

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Mark van Geffen

 
Loading...